ALLES OVER ZORG ZIPPER

Welkom op de site van de Zorg Zipper!

De Zorg Zipper is ontwikkeld om jouw werk als verpleegkundige, leerling of stagiaire makkelijker te maken! Als verpleegkundigen (in opleiding) hebben we regelmatig te maken met tijdsdruk en onderbezetting, dus een handige en snelle tool die jou tijd en energie bespaart kan je best gebruiken! 

De clip in combinatie met de kaarten die er aan hangen vormen samen de Zorg Zipper. Je kan hem gemakkelijk aan je broek of je borstzak schuiven. De kaarten hangen ondersteboven aan de clip, zodat ze voor jou altijd rechtop zichtbaar zijn als je ze pakt en naar je toe zipt. De kaarten bevatten allerlei onderwerpen uit jouw dagelijks werk zoals bloedafname, verpleegkundig rekenen, opname & ontslag, enzovoort. Ze zijn geen vervanging voor de geldende protocollen die in jouw instelling gehanteerd worden, maar je hebt wel altijd de handigste geheugensteuntjes binnen handbereik! Neem een kijkje in de webshop en ontdek welke kaarten jou gaan helpen in je werk. 

Volg ons ook via Instagram (@zorg_zipper) om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. 

IMG_7719_edited.jpg
 

KERNWAARDEN

IMG_7769.jpg
Image by Joyce McCown
IMG_7685_edited_edited.jpg

RELEVANTIE

Verschillende thema's. Up-to-date en voortdurend in ontwikkeling.

BETROUWBAARHEID

Evidence based

DESIGN

Handig te dragen, geen dikke pockets, zachte kleuren.

 

Ik voel mij tijdens mijn stage een stuk zekerder met de Zorg Zipper op zak. Heb gelijk mijn collega's overgehaald om ook een Zorg Zipper te kopen! 

Mirthe

Jullie service is echt een 10! Zo blij mee, ook in de gehandicaptenzorg onwijs handig.

Manon

Ik ben er zo blij mee, we gaan er waarschijnlijk meer voor op het werk bestellen!

Sharon

Ziet er echt strak uit en ik ga ze zeker in mijn werk en als vrijwilliger met trots dragen. Heel mooi product, ben echt blij met mijn aankoop!

Daniel

 
 

Volg ons op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de acties en ontwikkelingen!