top of page

FAQ

HOE WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Je bestelling wordt ingepakt in een luchkussenenvelop zodat hij niet beschadigd. Doorgaans wordt je bestelling binnen 1-3 werkdagen bezorgd binnen Nederland. De verzending naar België, Luxemburg en Duitsland kan enkele dagen langer duren. Als je bij het bestellen je emailadres opgeeft krijg je een Track & Trace code zodat je jouw bestelling kunt volgen en zelfs leveringsvoorkeuren kunt opgeven. 

VAN WELKE MATERIALEN IS DE ZORG ZIPPER GEMAAKT?

De kaarten zijn 7 bij 12 cm (groter dan een pinpas, kleiner dan een iPhone) en zijn gemaakt van kunststof dat sterk en afneembaar is, wel zo handig in ons beroep! Ze zijn dubbelzijdig bedrukt en bevatten een sleuf, zodat ze bevestigd kunnen worden aan de bijbehorende clip. De clip kan uitgerold worden door middel van het nylonkoord. Aan de achterkant van de clip zit een metalen schuif om de clip aan je borst- of broekzak te schuiven en voorop staat het Zorg Zipper logo gedrukt. De clip is te openen, dus je kan een kaart vervangen of toevoegen aan je set. De clip is bedoeld voor ongeveer 10 kaarten.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN, RETOURNEREN OF RUILEN?

Ja dit kan, maar er zitten wel voorwaarden aan verbonden.

Voor het annuleren van een bestelling kan je het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen door middel van de contactgegevens op de site. Mocht de bestelling al verzonden zijn kan hij niet meer geannuleerd worden. Wel kan je er voor kiezen om de bestelling te retourneren of ruilen. Voor ruilen geldt dezelfde regel als voor retourneren; dat wij de producten in goede orde en zonder beschadigingen retour ontvangen. Je betaalt zelf de kosten voor de retourzending. 


Klik in het navigatiemenu onder het kopje contact op het retourbeleid voor meer informatie. 

WAAROP IS DE INHOUD VAN DE KAARTEN GEBASEERD?

De inhoud van de kaarten is geïnspireerd op het werk van verpleegkundigen in het ziekenhuis. Omdat wij het belangrijk vinden dat de informatie valide is, hebben we gebruikgemaakt van betrouwbare bronnen zoals Oncoline, Pallialine, Sanquin, Richtlijn bloedtransfusie NVOG, WCS, etc. De informatie op de Zorg Zipper kaarten kan in geringe mate verschillen van de protocollen van een (zorg-)instelling. Raadpleeg daarom bij twijfel altijd de protocollen van je eigen instelling.

FAQ: FAQ
bottom of page